BEBEK RESİMLERİ

Thursday, June 7, 2007

Bebek.com'dan her hafta ödüllü soru

Bebek.com, sitesindeki üyelere her hafta ödüllü sorular soruyor. Kazananlar Mustela, Milupa, Omo Baby, Nivea Baby ve Lavinia Estetik & Zayıflama Merkezi gibi çeşitli firmalardan birbirinden güzel hediyeler kazanma şansını yakalıyor.
http://www.bebek.com/odullusoru.aspx

Milupa'dan annelere ödüllü sorular


Bebek ürünleri ve mama üreten Milupa sitesindeki üyeler arasında her hafta iki sorudan oluşan yarışmalar düzenliyor.
http://www.milupa.com.tr

UniBaby Bebek Ürünleri


Üni, başta ıslak mendil olmak üzere bebek ürünleri ve temizlik diğer malzemelerinden üreten bir firma. Ürünlerini şu sayfalardan görebilir, buradaki iletişim formunu kullanarak ürünlerinden bebeğiniz için numune talep edebilirsiniz।

Humana'dan promosyonlar ve kampanyalar

Humana'da devam maması, kaşık maması her türlü bebek besini üreten Avrupalı bir firma. HumanaTürkiye.com'a üye olduğunuzda promosyonlar ve kampanyalardan haberdar ediliyorsunuz.
www.HumanaTurkiye.com

Hero Baby'den bedava numune ve hediye paketi

Ülker Hero Baby, siteye üye olanlara bedava numune ve hediye paketi gönderiyor.
Gönderilen paketin içinde... Devamını okumak için tıklayın.

Annelere bilgilendirici mesaj, bebeklere bedava mama

Sitesinde bebekler ve anneler için faydalı bilgiler bulabilirsiniz. Milupa, annelere -eğer hamile iseler- bebekleri doğduktan 6 ay sonra hediye paketi ve mama gönderiyor. İnce bir davranış. Bebeklerin ilk 6 ay anne sütü ile beslenmesini teşvik etmeleri güzel. Sağlıklı nesilleri paraya tercih etmemelerinden dolayı kendilerini kutluyorum.

Milupa internet sitesinde bulabilecekleriniz bunlarla sınırlı değil, üye olduğunuz takdirde bebeğinizin fotoğraf albümünü oluşturabiliyor, cep telefonunuza ücretsiz bilgilendirici SMS'ler gelmesini isteyebiliyorsunuz.

Bübchen mama satış noktaları ve numune talebi


Nestle ile kardeş marka olan Bübchen'in ithalatçısı Atmaca'nın sitesinden mama hakkında bilgi alabilir, satış noktalarını öğrenebilirsiniz.
http://www.atmaca.com.tr/
Bübchen, sadece mama üretmiyor, kremden şampuana, bebek çayına kadar birçok ürünü var. Bunlardan numune isteyebilirsiniz. Numune taleplerinizi info@atmaca.com.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Nestle'den numune mama

Nestle'den numune mama

Nestle'nin sitesinde iletişim formunu kullanarak bebeğiniz için mama numunleri isteyebilirsiniz. Bebeğinizin yaşını belirtmeyi unutmayın. Numuneleriniz bir hafta içerisinde adresinize gönderiliyor.
Nestle'den mama numunesi talep etmek için tıklayın.

Bebelac'tan bedava numune isteyin.

Bebelac'tan bedava numune isteyin.

Bebelac, bir Polonya markası. Türkiye pazarına yeni girdi sayılır. Mamalarını denemek maksadıyla numune isteyebilirsiniz. Şu sayfada belirtilen e-posta adresine yazınız.